Calamaro

Calamaro on Espanjalainen yritys joka on valmistanut vauvanvaatteita vuodes 1998 lähtien.

Suurin osa vaatteista valmistetaan 100% Espanjassa, Valenciassa ja useimmat vaatteet on pakattu kauniisiin lahja pakkauksiin. Laatikoissa olevat vauvanvaatteet, torkkupeitot, huppupyyhkeet ja muut tuotteet sopivatkin erinomaisesti myös vauvalahjoiksi.   

Calamaro vauvanvaatteet ovat pääosin klassisen kauniita niin sanottuja vauvan perusvaatteita 0-24kk ikäisille lapsille. Calamaro mallistosta löytyy aina laaja valikoima erilaisia  bodeja, puolipotkuhousuja ja pyjamia.

Värimaailma on sellainen että vaatteita on helppo yhdistellä muihin vaatteisiin. Mallistosta löytyy aina paljon valkoista, luonnonvalkoista ja hempeitä värejä. Mutta vahvoja värejäkin löytyy esim. tumppuja, myssyjä, tossuja, kietaisupaitoja ja puolipotkuhousuja saa yhdeksässä eri värissä.

Calamaro valmistaa myös mm. bodeja ja myssyjä keskosille koossa 40, huppupyyhkeitä, kylpytakkeja, torkkupeittoja ja kuolalappuja. Yöasuja ja alusvaatteita tehdään isommillekin lapsille aina 16 vuoden ikään asti.

Uudet mallistot tulevat kaksi kertaa vuodessa, mutta useimmat ns. perusvaatteet pysyvät valikoimassa sesongista toiseen juuri ajattomuutensa vuoksi.