Jacky lastenvaatteet

Jacky on 1965 perustettu Saksalainen yritys joka on erikoistunut 0-3 vuotiaiden lasten laadukkaisiin käyttövaatteisiin. Jackylla on 55 vuoden kokemus siitä mitä toimivilta vauvanvaatteilta vaaditaan. Erityishuomiota on kiinnitetty todella pehmeiden ja laadukkaiden materiaalien lisäksi tarkkaan harkittuihin yksityiskohtiin, jotta vaatteet tuntuvat vauvan päällä hyviltä. Vaatteita on 44-104cm asti ja keskosvauvoille löytyy myös laaja valikoima erilaisia malleja. Valikoimassa on myös mm. vauvojen toppahaalareita, kaukalopusseja, vauvalahjaksi sopivia suloisia torkkupeittoja, unipusseja ja erilaisia ruokalappuja.  Isommille lapsille on aina kokoon 164cm asti on valikoimassa lasten alusvaatteita ja pyjamia. 

Vauvanvaate mallistot  ovat hyvin laajat, joten jokaisesta löytyy aina vaaleita ja hempeitä, sekä raikkaita ja vahvoja värejä. Jackyn omat suunnittelijat huolehtivat siitä että Jacky vaatteissa on aina kivoja väriyhdistelmiä ja hurmaavia yksityiskohtia, sekä suloinen kuvitus.  Vaatteilla on Ökötex-100 ja Social fair sertifikaatit. Jacky lastenvaatteet ovat pienille lapsille sopivia niin tyylin kuin laadunkin vuoksi.

Muodikkaat mallistot, kahdesti vuodessa

Jackyn omat suunnittelijat luovat kaksi kertaa vuodessa uuden, tyyliltään ajattoman, mutta muodikkaan lastenvaatemalliston.


Lataa Jacky NOS 2017 esite


Lataa Jacky Kesä 2018 esite